INTEGRA CAT NIERDIEET kattenvoer Bekijk groter

INTEGRA CAT NIERDIEET 1,75KG

46548

Nieuw product

INTEGRA CAT NIERDIEET 1,75KG

Meer details

1 Item

16,01 € incl. BTW

Meer informatie

Kattenvoer van Integra voor katten met ontoereikende nierenprestatie (nierinsufficiëntie)

Katten met een ontoereikende nierenprestatie (nierinsufficiëntie)hebben een speciale voeding nodig met een gereduceerde gehalte van fosfor en eiwit.

De meest gangbare symptomen van de ziekte zijn b.v. gereduceerde bekwaamheid fosfor door de urine uit te scheiden. Evenzo is het vaak moeilijk dat bepaalde eindproducten van het eiwitmetabolisme door de nieren uitgescheiden worden.

Een te hoog eiwitgehalte kan de functie van de nieren schaden.

De proteïnen in Integra Protect katttenvoer zijn derhalve bijzonders hoogwaardig, om desondanks uw kat te voorzien met het volle behoefte van proteïnen. Wegens een ontoereikende nierenprestatie is een lichte opslag van het gehalte van vitamine D3 nodig.

Integra kattenvoer is licht te vereteren en wordt bijzonders goed geaccepteerd. In belang van een optimale verzorging moet u het dagrantsoen zo mogelijk op 3 maaltijden verdeelt aanbieden.

Integra protect Nieren droogvoer (laag fosforgebruik):
Dankzij het verminderde gehalte aan fosfor en eiwit ondersteunt het voer de nierfunctie bij chronisch nierfalen. De eiwitten in het voer zijn bijzonder hoogwaardig.

Samenstelling:
Rijst, mais, vet van gevogelte, tarwe, maisgluten, gehydrateerd gevogelte-eiwit, vleesmeel van gevogelte, bietenpulp, vezels van haver, lever van gevogelte, visolie, kanenmeel, aardaappelzetmeel,calcium carbonaat, extract van de yucca schidigera.

Analytische bestanddelen:
Eiwit 22%, vetgehalte 23%, ruwe as 4%, ruwe celstof 4%, vocht 8%, calcium 0,6%, fosfor 0,35%, natrium 0,2%, kalium 0,5%, linolzuur 4%.

Toevoegingsmiddelen per kg:
Nutritionele toevoegingsmiddelen:
Vitamine A 15000 IE, vitamine D3 1500 IE, E4 5mg, E6 70mg, E8 0,2mg, E2 1,9mg.

Aanbevolen gebruiksduur:
Aanvankelijk ten hoogste 6 maanden. Indien het dieetvoet wordt aanbevolen bij acuut nierfalen, dan is de voedingsduur 2-4 weken.

Alvorens dit voer voor te zetten of de voedingsduur te verlengen, is het raadzaam om eerst advies in te winnen bij een dierenarts.

Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

INTEGRA CAT NIERDIEET 1,75KG

INTEGRA CAT NIERDIEET 1,75KG

INTEGRA CAT NIERDIEET 1,75KG