BAYER Advantix Spot On hond 10 tot 25 Kg 4 pip Bekijk groter

- ADVANTIX SPOT ON 25010KG 4

57947

Nieuw product

- ADVANTIX SPOT ON 250>10KG 4

Meer details

1 Item

32,49 € incl. BTW

Meer informatie

Advantix wordt gebruikt ter bestrijding en voorkoming van een vlooien- en tekenbesmetting. Advantix 40 is geschikt voor honden met een lichaamsgewicht tussen 10 en 25 kg.

Enkel voor gebruik op de huid. Enkel aanbrengen op een onbeschadigde huid.
Op de hond aanwezige vlooien worden gedood binnen één dag na de behandeling. Een eenmalige behandeling voorkomt verdere vlooienbesmetting gedurende vier weken. Het product kan gebruikt worden als onderdeel van een behandelingsstrategie tegen vlooienallergiedermatitis (VAD).

Het product heeft een persisterende acaricide en afwerende doeltreffendheid tegen besmettingen door teken (R. sanguineus en I. ricinus gedurende vier weken en D. reticulatus gedurende drie weken).

Het kan gebeuren dat teken die al op de hond zaten binnen twee dagen na behandeling niet gedood worden en vastgehecht en zichtbaar blijven. Daarom wordt aanbevolen om teken, die al op de hond zitten op het ogenblik van de behandeling, te verwijderen om hen zo te beletten zich vast te hechten en een bloedmaaltijd te nemen.

Eén behandeling biedt een afwerende (antivoedende) werking tegen zandvliegen (P. papatasi gedurende twee weken en P. perniciosus gedurende drie weken), tegen muggen (A. aegypti gedurende twee weken en C. pipiens gedurende vier weken) en tegen stalvliegen (S. calcitrans) gedurende vier weken.

Voorzorgsmaatregelen
Men dient erop toe te zien dat de inhoud van de pipet niet in contact komt met de ogen of bek van de te behandelen honden.

Men dient erop toe te zien dat het product correct wordt toegediend. In het bijzonder dient orale opname door het likken aan de toedieningplaats door behandelde honden of door dieren die ermee in contact komen, vermeden te worden.

LET OP! Niet gebruiken bij katten!
Dit product is extreem giftig voor katten en zou fataal kunnen zijn vanwege de specifieke fysiologie van katten, die sommige verbindingen zoals permethrine niet kan afbreken. Houd behandelde honden verwijderd van katten totdat de toedieningplaats droog is, om te voorkomen dat katten per ongeluk worden blootgesteld aan dit product. Het is belangrijk te verzekeren dat katten niet likken aan de toedieningplaats van een hond die met dit product werd behandeld. Zoek onmiddellijk diergeneeskundig advies indien dit gebeurt.

Raadpleeg uw dierenarts voordat u het product gebruikt bij zieke en/of verzwakte hond.

Honden mogen voor minstens 48 uur na de behandeling niet zwemmen.

Niet te gebruiken bij...
In afwezigheid van beschikbare gegevens zou het product niet mogen gebruikt worden bij pups van minder dan 7 weken of 1,5 kg lichaamsgewicht.
Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor de werkzame bestanddelen of één van de hulpstoffen.
Niet gebruiken bij katten.

Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

- ADVANTIX SPOT ON 25010KG 4

- ADVANTIX SPOT ON 25010KG 4

- ADVANTIX SPOT ON 250>10KG 4